Rondleiding Frontenpark

Locatie: Maastricht
Duur: 1,5 uur
Min. aantal personen: 10
Max. aantal personen: op aanvraag
Vanafprijs: €8,50 per persoon

De enige en echte manier om Maastricht te ontdekken. Gepassioneerde locals laten je in deze bijzondere stadswandelingen zien wat de stad nu zo speciaal maakt. Denk maar aan de prachtige pleinen, gezellige straatjes en de mooiste monumenten. Zo vind je wat bijzonders achter elke deur.

Deze stadswandeling is niet voor niks de populairste en bekendste tour van Maastricht. In één route zie je de mooiste monumenten en de sfeervolste straatjes. 
Geocache "Linie van Du Moulin"
front1
front2
front3
front4
Geocache front1 front2 front3 front4

Samen met een ervaren gids ga je een nieuw stuk Maastricht ontdekken. De afgelopen jaren is het Frontenpark flink onder handen genomen en er is een ware groene parel middenin het oude industriële gebied ontstaan. Het park bevind zich in het Sphinxkwartier en je vindt er van alles. Oude vestingwerken, waterpartijen met vele dieren en heel veel groen. De gids neemt je mee over de verschillende niveaus en vertelt je over de rijke historie van dit gebied. Ook zal hij je wijzen op bijzondere plekjes waar je anders zo aan voorbij gelopen zou zijn. Deze tour is leuk te combineren met een stadswandeling.