Alle activiteiten

 

Wij bieden een zeer uitgebreid activiteitenaanbod, veel van de activiteiten zijn in house, en door de samenwerking met verschillende partners zijn er voor iedereen passende activiteiten bij ons te boeken.

We werken vanuit twee locaties in Maastricht, de een midden in de stad en de ander boven op de berg in het groen, welke beiden een perfecte uitvalsbasis zijn voor meerdere activiteiten. Je kunt ervoor kiezen in de stad te vertoeven of de Sint Pietersberg op te gaan! Of we combineren de locaties en je hebt een compleet dagprogramma.

Onze locatie in de stad bevindt zich op Het Radiumterrein in het Sphinxkwartier (tien minuten lopen naar het Vrijthof). Op de Sint Pietersberg bevindt zich onze tweede locatie, het prachtige Buitengoed Slavante (vroegere Soci√ęteit, tegenwoordig restaurant). Door de uiteenlopende locaties bieden we een zeer gevarieerd programma aan. Denk bijvoorbeeld aan wijnproeven in een wijngaard en Casino Nights op Slavante, en aan Escape Rooms en The Brickroom op Het Radiumterrein.

Naast onze bestaande activiteiten is altijd maatwerk mogelijk, we denken graag met jullie mee!

Onze bestaande activiteiten staan hieronder met zowel het minimale als het maximale aantal deelnemers. Dat zoekt vaak het makkelijkst. Hebben jullie bijzondere wensen of willen jullie vrijblijvende info contacteer ons dan gerust. Voor groepen vanaf 40 personen gaan wij altijd over op maatwerk en kijken we hoe we jullie dag of dagdeel zo goed mogelijk kunnen invullen, eventueel met catering erbij.

Teambuilding

 

Kinderfeestje

 

Friends & Family

 

Set huren voor thuis

 

Wijnproeverij

 

Wijnproeverij op locatie

 

Room Escape Maastricht

 

Room Escape Heerlen

 

Archery Tag

 

Bierproeverij

 

Boulderen

 

Lasertag

 

Rondleiding Frontenpark

 

Stadswandeling

 

Waar is Wally?

 

Binnenkort meer!