Over ons

 

Hallo allemaal! Wij zijn het enthousiaste en gepassioneerde team van een fantastisch evenementenbureau, opgericht in 2014 door Nadine en Eveline. Samen met Bram, Michel en Daan vormen wij een geweldig team dat zich richt op het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor onze klanten.

In ons aanbod hebben wij verschillende eigen activiteiten, zoals Escaperooms, The Brickroom en zelfs een eigen restaurant met een wijngaard op de St. Pietersberg! Daarnaast hebben wij ook zeer goede contacten met externe activiteiten, waardoor wij de mogelijkheid hebben om complete events te verzorgen op elke locatie.

Als uitvalsbasis hebben wij Maastricht, maar wij denken altijd in mogelijkheden en zijn dus flexibel genoeg om op elke locatie een geweldig event neer te zetten. In Maastricht hebben wij twee eigen locaties, een in het centrum en een op St. Pietersberg.

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat alles mogelijk is en wij denken graag mee met onze klanten om hun ideeën om te zetten in een uniek en onvergetelijk event. Samen met ons team staan wij klaar om jouw volgende event tot een groot succes te maken!

Combo Aanbieding!

Combineer onze activiteiten, ook mogelijk als roulatie programma bij grote groepen. De activiteiten bevinden zich allemaal op dezelfde locatie.

Los het mysterie van 1 van de 6 rooms op en escape bij Room Escape Maastricht

Duik in de wereld van Virtual Reality bij VR Maastricht

Waar is Wally real life, Archery Tag & vele andere groepsspellen bij Groetjes Uit