Over ons

 

Hallo allemaal! Wij zijn het enthousiaste en gepassioneerde team van een fantastisch evenementenbureau, opgericht in 2014 door Nadine en Eveline. Samen met Bram, Michel en Danitchia vormen wij een geweldig team dat zich richt op het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor onze klanten.

In ons aanbod hebben wij verschillende eigen activiteiten, zoals Escaperooms, The Brickroom en zelfs een eigen restaurant met een wijngaard op de Sint Pietersberg! Daarnaast hebben wij ook zeer goede contacten met externe partners, waardoor wij de mogelijkheid hebben om complete events te verzorgen op elke locatie.

Als uitvalsbasis hebben wij Maastricht, maar wij denken altijd in mogelijkheden en zijn dus flexibel genoeg om op elke locatie een geweldig event neer te zetten. In Maastricht hebben wij twee eigen locaties, een in het centrum en een op Sint Pietersberg.

Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat alles mogelijk is en wij denken graag mee met onze klanten om hun ideeën om te zetten in een uniek en onvergetelijk event. Samen met ons team staan wij klaar om jouw volgende event tot een groot succes te maken!

 

 

Eveline Lucassen

Michel Delescen

Nadine Pulles

Bram van Uum

Danitchia Hendrickx

 

Combineer en profiteer!

Combineer onze activiteiten, ook mogelijk als roulatieprogramma bij grote groepen. De activiteiten bevinden zich allemaal op dezelfde locatie.

Los het mysterie van 1 van de 6 rooms op en escape bij Room Escape Maastricht

Waar is Wally real life, Archery Tag & vele andere groepsspellen bij Groetjes Uit