DutchEnglishFrenchGerman

Groetjes Uit biedt vele activiteiten op locatie aan. Er zijn al een aantal vaste locaties in het zuiden van het land. We komen echter ook graag op locatie met onze activiteiten dus vraag naar de mogelijkheden!

Welkom bij Groetjes Uit! Ons hoofdkantoor is gevestigd in het #SPHINXKWARTIER in het LABgebouw in Maastricht. Het LABgebouw bevindt zich op het Radiumterrein. Een gebied volop in ontwikkeling, naast Sjiek en Sjoen heeft Maastricht nu ook een wat ruwer randje!

Met activiteiten als The Brickroom, Virtual Reality Maastricht en Room Escape Maastricht bieden we grote en kleine groepen bijzondere ervaringen.

Logeren bij The Student Hotel, eten bij De Brandweerkantine, samen met onze partners kunnen we een compleet programma bieden. Organiseer jij het teamuitje of wil je iets leuks doen met de vrijgezel? Bekijk onze activiteiten en bel/mail gerust voor een programma op maat.

Naast Maastricht verzorgt Groetjes Uit ook dagprogramma’s in andere steden, vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Daan Hendrickx
  Planning
 • Michel Delescen
  Reserveringen
 • Nadine Pulles
  Eigenaar
 • Bram van Uum
  Senior Office Manager
 • Eveline Lucassen
  Eigenaar

Evenement op maat?

Dagprogramma voor 250 mensen? Je eigen foodtruckfestival? Maastricht op bijzondere wijze verkennen met zijn allen? Bel of mail ons voor een speciaal op maat gemaakt aanbod!

Waarom Groetjes Uit?

Maatwerk

Volledig verzorgde dagprogramma’s

40,000+ klanten

Talloze tevreden klanten mogen ontvangen

Locaties

Diverse locaties door heel Nederland