Teambuilding @ The Brickroom

Locatie: The Brickroom in Maastricht
Duur: 1,5 uur
Min. aantal personen: 8
Max. aantal personen: 24
Vanafprijs: €22,- per persoon

Gedurende 1,5 uur krijg je van de Brickmaster opdrachten die je als team moet voltooien. Allemaal binnen een bepaalde tijd en met een bepaald resultaat. Of je nu ervaring hebt met bouwen of niet, het is een leuke en inzichtelijke methode om je team en je rol binnen je team te leren kennen.

Met bricks spelen wordt niet langer afgedaan als kinderspel. Er zijn serieus grote ingewikkelde sets op de markt met electronica en mechanische hoogstandjes. Ook bij het bouwen van grote Creator huizen moet je je aandacht er goed bij houden.

Het bouwen zelf is heel bevredigend, volg je de instructies dan heeft iedereen uiteindelijk hetzelfde resultaat. Erg fijn als ontspannende oefening waarbij er achteraf geen oordeel geveld wordt.

Ga je de creatieve kant op en ga je zelf bouwwerken verzinnen, dan is er geen goed of fout als je met de stenen in de weer gaat. Je zult merken dat iedereen met zijn eigen inzichten iets anders bouwt. Het bouwen kan je helpen je te uiten. Het is een manier om je uit te drukken en je zult grote verschillen zien tussen de bouwwerken.

In groepsverband bouwen kan je veel vertellen over de groepsdynamiek. Werk samen aan een opdracht, wie neemt de leiding? Wie is van het verzamelen, wie zondert zich af en wie houdt het overzicht. Wie is de creatieve geest en wie volgt de opdrachten van anderen op? Een prachtige, niet te zwaar beladen manier om de koppen van je team bij elkaar te steken en te zien hoe je als groep individuen tot grote gezamenlijke resultaten kan komen.
0O4A7702
IMG_6286 2
BrickTeammettekst
0O4A7702 IMG_6286 2 BrickTeammettekst