DutchEnglishFrenchGerman

Escape Room + Virtual Reality

0
Price
From€32.00
Price
From€32.00
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3525

Vragen?

Heb je vragen en/of opmerkingen? Contact ons gerust wij zullen zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden! Direct iemand contacten? Bel ons via onderstaande nummer of stuur ons een e-mail.

06-40095562

info@groetjesuit.nl

 

  • Tijdsduur: 2 uur
  • Locatie: Maastricht en Heerle
  • Leeftijd: 8+
  • Begeleiding: Aanwezig
  • Catering: Op aanvraag
  • Aantal personen: 10-40
Arrangement

1 uur EscapeRoom + 1 uur Virtual Reality en een welkomstdrankje. Vanaf 10 personen 32€ p.p.

Escape Room
Jij en je team gaan de kamer binnen. Bam!! Achter je valt de deur in het slot. Op de muur hangt een klok, die begint af te tellen… Van zestig minuten naar nul…Laten we een spelletje spelen! De opdracht is simpel: binnen een uur uit de kamer ontsnappen. Gebruik je kennis, je oplossend vermogen, je verstand en je team om alle aanwijzingen te verzamelen en op tijd uit de kamer te ontsnappen. Room Escape Maastricht heeft zes kamers beschikbaar met elk een eigen verhaal. Vergeet de wereld om je heen en focus op dat ene doel: ontsnappen voor het te laat is!! Dit fysieke ontsnappingsspel pakt je beet en laat je niet meer los!

Gelukkig ben je niet alleen… Jij en je teamleden moeten jullie kennis delen om verder te komen met de aanwijzingen, en vooral: kalm blijven! Perfect geschikt als activiteit voor teambuilding, voor vrijgezellenfeesten, of met vrienden of familie. Te spelen met 2 tot maximaal 5 spelers per kamer. In de Pub kun je zelfs met 8 samen spelen. Onze kamers kunnen tegelijkertijd worden ingezet om grotere groepen aan te kunnen, of om langer door te kunnen spelen. Je krijgt er namelijk geen genoeg van…

Virtual Reality
Ook als je geen gamer bent is Virtual Reality fantastisch! Game ervaring is helemaal niet nodig, je zet de VR bril op en stapt zo in een nieuwe wereld. Ga er een uurtje écht even tussenuit en zie wat er allemaal mogelijk is aan de binnenkant van die bril!

Foto's